13 septembrie 2015, 16:00 Realitatea moldovenească views 9263
Calea Ferată te duce cu trenul gratis
13 septembrie 2015, 16:00 Realitatea moldovenească views 9263

Calea Ferată te duce cu trenul gratis

Ofertă inedită pentru moldovenii care vor să se deplaseze cu trenul. Potrivit Întreprinderii "Calea Ferată din Moldova", din 15 septembrie până în data de 22 septembrie, pasagerii pot comanda online bilete de călătorie gratuite.

De asemenea, de săptămâna viitoare, până în data de 30 septembrie, prețul biletelor comandate online va fi de doar un leu, iar plata se va efectua fără numerar.

Promoția este valabilă pentru cursele trenurilor modernizate Chişinău-Ungheni şi Chişinău–Ocniţa. Campania are scopul de a promova comenzile online, precum și călătoriile cu trenul.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

tren , calea ferata , Moldova

Comentarii

 (1)
  • #1 Piton Răspunde Citează selecţia
    Скажите, а за последние 30 лет, насколько сократилось время передвижения поезда из Кишинёва до Унген и до Окницы? А какова средняя скорость передвижения в других частях мира?
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
275 locuitori

Zarojeni este un sat din cadrul comunei Gura Căinarului, raionul FloreştiSatul Zarojeni este situat la distanța de 16 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 275 de oameni. Satul Zarojeni a fost întemeiat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.