28 octombrie 2015, 17:21 Realitatea moldovenească views 5438
Guvernul a aprobat numirea in funcție a 11 ambasadori
28 octombrie 2015, 17:21 Realitatea moldovenească views 5438

Guvernul a aprobat numirea in funcție a 11 ambasadori

Guvernul a aprobat la ședința de astăzi numirea în funcție a 11 ambasadori. Candidaturile acestora au fost propuse de Ministerul Afacerilor Externe și au primit aviz pozitiv din partea Comisiei parlamentare politică externă, informează NOI.md.

Astfel, Ruslan Bolbocean a fost desemnat în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Ucraina, Dumitru Braghiș - ambasador în Federația Rusă, Corina Călugăru – ambasador pe lîngă Consiliul Europei, Veaceslav Dobîndă – ambasador în Suedia, Lilian Moraru – ambasador în Franța, Valeriu Frija – ambasador în Lituania, Oleg Serebrean – ambasador în Germania, Aureliu Ciocoi – ambasador în China, Eugen Revenco – ambasador în Letonia și Gabriela Moraru – ambasador în Israel.

Mandatul reprezentanților diplomatici ai Republicii Moldova peste hotare constituie patru ani.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

guvern , MAEIE , ambasador

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1703
Populația:
1060 locuitori

Paşcani este un sat din cadrul comunei Manta, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1060 de oameni. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1703.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.