09 noiembrie 2015, 16:03 Realitatea moldovenească views 4415
Ultimele zile în care tinerii pot aplica la concursul „Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova”
09 noiembrie 2015, 16:03 Realitatea moldovenească views 4415

Ultimele zile în care tinerii pot aplica la concursul „Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova”

Tinerii din Republica Moldova care îşi fac studiile peste hotare mai au posibilitatea, timp de o săptămână, să depună dosarele la concursul „Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova”.

Se consideră eligibili studenții originari din Republica Moldova, care își fac studiile în anul academic 2015-2016 la instituții de învățământ superior din străinătate (ciclurile universitare licență, masterat și doctorat), inclusiv cei care au absolvit o astfel de instituție în anul 2015.

Dosarul de concurs ce va fi expediat până la 15 noiembrie va include Curriculum Vitae, Scrisoare de motivare care să facă referință la rezultatele academice, activitățile extra-curriculare și modul în care acestea ar putea contribui la dezvoltarea Republicii Moldova.

Ediția din anul acesta a Galei Studenților Originari din Republica Moldova aduce o noutate în desfășurarea programului, produs al parteneriatului cu Forumul Absolvenților Reveniți. Astfel în cadrul unei rubrici cu genericul „Reveniri care inspiră” vor fi promovate cele mai motivaționale istorii a tinerilor absolvenți ai facultăților din străinătate care, revenind acasă, au reușit să creeze un impact remarcabil prin activitatea acestora.

Mai multe detalii aflați aici.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

studenţi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
266 locuitori

Evghenievca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea Evghenievca se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 266 de oameni. Satul Evghenievca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.