15 decembrie 2015, 12:07 Realitatea moldovenească views 4716
Moldovenii preferă să sărbătorească Revelionul acasă
15 decembrie 2015, 12:07 Realitatea moldovenească views 4716

Moldovenii preferă să sărbătorească Revelionul acasă

Cetăţenii Republicii Moldova preferă să sărbătorească Revelionul acasă, au informat surse din cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Republica Moldova.

Preşedintele Asociaţiei, Alexandru Juraveli, a comunicat că, potrivit cererilor, cetăţenii preferă să meargă în vacanţă după sărbători. Cele mai populare destinaţii sînt staţiunile montane din România, Bulgaria, Ucraina şi Austria.

"Sînt puţini doritori de a-şi petrece vacanţa în ţările calde, cel mult 10%. Cel mai des aceștia pleacă în Emiratele Arabe Unite şi Tailanda", a spus Alexandru Juraveli.

Agenţiile de turism propun tururi săptămînale în România şi Ucraina la preţul de la 150 de euro, în Austria – de la 300 de euro, în Bulgaria – de la 170 de euro, în Dubai – de la 500 de euro. De o popularitate mai mare se bucură staţiunile de schi din Ucraina, pentru care biletele sînt deja practic vîndute pentru prima decadă a lunii ianuarie, a doua cea mai solicitată ţară fiind România.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

sarbatoare , Anul Nou , moldovenii , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
583 locuitori

Pereni este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pereni și Roșcani. Satul Pereni este situat la o distanță de 25 km de orașul Rezina și 102 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 583 de oameni. Menționat documentar în 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.