22 decembrie 2015, 15:00 Realitatea moldovenească views 5611
Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova, la cea de-a III-a ediţie
22 decembrie 2015, 15:00 Realitatea moldovenească views 5611

Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova, la cea de-a III-a ediţie

Astăzi va avea loc evenimentul festiv de decernare a premiilor concursului „Excelenţă academică pentru Moldova" - Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova, ediţia a III-a, organizat de Biroul pentru Relaţii cu Diaspora şi Asociaţia studenţilor moldoveni din Franţa „Jeunes Moldaves".

Pentru ediția a III-a au fost depuse 104 dosare din 23 de țări. Noutatea din acest an a programului este secțiunea – „Reveniri care inspiră" lansată în parteneriat cu Forumul Absolvenților Reveniți, cu scopul de a promova cele mai motivaționale istorii ale tinerilor absolvenți ai instituțiilor de învățământ din străinătate care, revenind acasă, au reușit să creeze un impact remarcabil prin activitatea lor.

Scopul general al programului Gala Studenților Originari din Republica Moldova este de a identifica, recunoaște și promova cei mai buni studenți care își fac studiile în afara țării la ciclurile Licență, Masterat, Doctorat și care au obținut rezultate remarcabile în plan academic și extra-curricular.

Gala Studenților Originari din Republica Moldova a fost lansată, în premieră, în anul 2013.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

studenţi , eveniment , Moldova , premiu , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1514
Populația:
480 locuitori

Leuntea este un sat din cadrul comunei Grădiniţa, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 480 de oameni. Satul Leuntea a fost menționat documentar în anul 1514.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.