12 ianuarie 2016, 10:38 Realitatea moldovenească views 5144
În curînd vor fi organizate două Tîrguri ale locurilor de muncă
12 ianuarie 2016, 10:38 Realitatea moldovenească views 5144

În curînd vor fi organizate două Tîrguri ale locurilor de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează în perioada 3-7 februarie Târgul locurilor de muncă, desfășurat în cadrul Expoziției naționale "Fabricat în Moldova" de la Moldexpo. Agenții economici care își doresc să participe trebuie să anunțe despre acest lucru Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău, pentru a rezerva astfel gratuit spațiul destinat prezentării ofertelor de muncă, scrie bani.md.

Totodată, în aceeași perioadă va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a VIII-a, cu genericul "Locuri de muncă din industria prelucrătoare". Târgul online va fi disponibil pe www.e-angajare.md. Și în acest caz angajatorii care activează în domeniul industriei prelucrătoare, dispun de oferte de muncă și vor să participe la Târgul on-line 2016 sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Agenție pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Datele de contact ale agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă pot fi găsite pe site-ul:http://anofm.md/network/agency.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

munca , tirg

Comentarii

 (1)
  • #1 rab Răspunde Citează selecţia
    Толку с этой ярмарки. Одни рабские вакансии. Опытные никому не нужны. Нужны молодые и тупые, которые будут работать за еду.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4823 locuitori

Brătuşeni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Brătuşeni şi Brătuşenii Noi. Satul Brătuşeni este aşezat în regiune de colină, situat la o distanță de 12 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4823 de oameni. Satul Brătuşeni din ţinutul Hotin este atestat pentru prima dată într-un document din 1560, cînd Alexandru Lăpuşneanu dăruia satul lui Bratăş şi fraţilor săi, Ion şi Simca.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.