18 februarie 2016, 15:04 Realitatea moldovenească views 8024
MAI al R. Moldova, în parteneriat cu Mișcarea de Tineret „VOIEVOD”
18 februarie 2016, 15:04 Realitatea moldovenească views 8024

MAI al R. Moldova, în parteneriat cu Mișcarea de Tineret „VOIEVOD”

Sub acest generic, la 17 februarie curent, a avut loc o masă rotundă la care au participat reprezentanți ai Inspectoratului General al Poliției, organizațiilor neguvernamentale și a altor instituții de stat.

Evenimentul a fost organizat de Mișcarea de Tineret „VOIEVOD" și alte asociații obștești, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

În cadrul reuniunii au fost puse în discuție riscurile și consecințele nefaste ale traficului de ființe umane și cerșetoriei în stradă, precum și instrumentele eficace de combatere a acestor vicii.

Drept urmare a dialogului purtat, pentru eradicarea acestor fenomene, participanții au convenit asupra unui dialog comun al autorităților, organelor de forță și nu în ultimul rînd a societății civile.

În acest context, în viitorul apropiat va fi organizată o acțiune comună a poliției și federației „VOEVOD" cu implicarea copiilor pentru sporirea aspectului participativ a acestora la promovarea unui mod sănătos de viață.

Sursa: www.igp.gov.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
697 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul oraşului Sîngerei, raionul Sîngerei. Satul Vrănești este situat la distanța de 5 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 697 locuitori. Prima mențiune documentară a localității datează din anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.