24 februarie 2016, 10:48 Realitatea moldovenească views 5920
Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr
24 februarie 2016, 10:48 Realitatea moldovenească views 5920

Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" este înregistrat

Ministerul Justiției a înregistrat oficial Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" și simbolica acestuia. Potrivit documentelor depuse la MJ, au fost înregistrate modificările la statutul și organele de conducere și control al formațiunii politice „Partidul Forţa Poporului", aceasta fiind redenumită în Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr", președintele formațiunii fiind Năstase Andrei.

Realitatea.md amintește că în urma Congresului Extraordinar al Partidului Politic „Partidul Forţa Poporului" a fost luată decizia de a acorda sprijin politic Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr" în efortul mişcării protestatare de a se implica plenar în procesele politice din perspectiva eventualelor alegeri anticipate.

La momentul actual la Ministerul Justiției al Republicii Moldova sunt înregistrate 43 de partide politice.

 

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

platforma , partide , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
503 locuitori

Romanovca este un sat din cadrul oraşului Cornești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 503 locuitori. Satul Romanovca a fost întemeiat în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.