24 february 2016, 10:48 Moldovan reality views 5930
Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr
24 february 2016, 10:48 Moldovan reality views 5930

Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" este înregistrat

Ministerul Justiției a înregistrat oficial Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" și simbolica acestuia. Potrivit documentelor depuse la MJ, au fost înregistrate modificările la statutul și organele de conducere și control al formațiunii politice „Partidul Forţa Poporului", aceasta fiind redenumită în Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr", președintele formațiunii fiind Năstase Andrei.

Realitatea.md amintește că în urma Congresului Extraordinar al Partidului Politic „Partidul Forţa Poporului" a fost luată decizia de a acorda sprijin politic Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr" în efortul mişcării protestatare de a se implica plenar în procesele politice din perspectiva eventualelor alegeri anticipate.

La momentul actual la Ministerul Justiției al Republicii Moldova sunt înregistrate 43 de partide politice.

 

Source: www.realitatea.md

Keywords:

platforma , partide , politica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
979 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Parcani și Voloave. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.