15 aprilie 2016, 11:10 Realitatea moldovenească views 24036
Consulatul din Istanbul NU a publicat un apel cu privire la cazul Morari (Foto)
15 aprilie 2016, 11:10 Realitatea moldovenească views 24036

Consulatul din Istanbul NU a publicat un apel cu privire la cazul Morari (Foto)

Recent, Ambasada Republicii Moldova la Ankara a publicat un apel către populație pentru obținerea ajutorului în vederea identificării locului aflării persoanei din imaginile de mai jos care se presupune că, este cetățeana Republicii Moldova MORARI Nadejda și care a dispărut în anul 2001.

Tînăra dispărută se identifică cu numele „Lidia" și a fost văzută ultima dată, în anul 2012 ani pe plajele din regiunea Antalya (sectorul Lara), unde se presupune că, era forțată să practice prostituția. La fel, menționăm că, femeia ar putea avea dereglări psihice.

Toţi cei care pot oferi informații în vederea localizării persoanei din imagini dispărute sunt rugați să anunţe la numerele de telefon:

+90 312 446 5527

+90 312 446 5627

+90 532 131 4118

la adresele de e-mail: ankara@mfa.md, info@antalya-consulat.md, sau să contacteze organele de poliţie.

Pînă în prezent, Consulatul general al Republicii Moldova la Istanbul NU a publicat un apel cu privire la cazul MORARI.

Posibil că autoritățile Republicii Moldova vor da instrucțiuni clare consulului Republicii Moldova la Istanbul, consulilor onorifici ai Republicii Moldova în Antalya, Bursa și Izmir, pentru a se implica activ pentru soluționarea cazului dat folosind toate instrumentele posibile în acest scop.

Poate că traficanții au făcut deja o "re-traficare", și atunci Nadia trebuie căutată nu doar în Antalya, dar și în alte regiuni ale Turciei, precum și în Emiratele Arabe Unite.

Reamintim că după publicarea pe site-ul Viza.md a știrii intitulate „Moldoveanca din Soroca dispărută în Turcia poate fi readusă acasă", în care se relatează despre o fată din Soroca, dispărută în urmă cu 13 ani, chiar a doua zi a apărut și reacția autorităților moldovene la aceast caz.

Sursa: www.turcia.mfa.md

Cuvinte cheie:

Nadia Morari , consulat , apel

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
434 locuitori

Buteşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 10 km de orașul Glodeni şi la 178 km de oraşul Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Butești a fost menționat documentar în anul 1637.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.