12 iulie 2016, 16:30 Realitatea moldovenească views 6406
Tragedie feroviară în Italia. MAEIE verifică dacă printre victime sînt moldoveni
12 iulie 2016, 16:30 Realitatea moldovenească views 6406

Tragedie feroviară în Italia. MAEIE verifică dacă printre victime sînt moldoveni

Ambasada Republicii Moldova în Italia menţine în continuare contactul cu autorităţile italiene pentru a stabili dacă printre victime sînt sau nu cetăţeni ai Republicii Moldova şi va acorda asistenţa consulară de specialitate în caz de necesitate.

Amintim că astăzi în Italia, două trenuri regionale s-au ciocnit între orașele Andria și Corata în apropierea orașului Bari, pe coasta Adriaticii. Ca urmare a coeziunii 10 persoane au decedat și alte cîteva zeci de persoane sunt rănite. Autorităţile locale din Andria, estimează că numărul victimelor va creşte, avînd în vedere starea gravă a răniţilor.

La acest moment acţiunile autorităţilor italiene sînt îndreptate prioritar asupra acordării ajutorului necesar victimelor şi elucidării circumstanţelor producerii accidentului.

Sursa: today.md

Cuvinte cheie:

Italia , tren , MAEIE , victime

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2137 locuitori

Sadîc este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sadîc și Taraclia. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2137 de oameni. Satul Sadîc a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.