14 septembrie 2016, 14:15 Realitatea moldovenească views 2579
Fructe şi conserve din Moldova la „World Food Moscow-2016”
14 septembrie 2016, 14:15 Realitatea moldovenească views 2579

Fructe şi conserve din Moldova la „World Food Moscow-2016”

Fructe şi legume, conserve din Moldova sînt prezentate la Expoziția internațională de produse alimentare „World Food Moscow-2016".

Expoziţia este organizată în perioada 12-15 septembrie 2016 în pavilioanele Complexului Expozițional „Expocentru" din oraşul Moscova.

Potrivit comunicatului Ambasadei Republicii Moldova în Rusia, anul curent, cu un stand național unic participă 12 companii din cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct" din Moldova, specializate atît în creșterea fructelor, cît și în comercializarea acestora. De asemenea, la expoziția menționată, cu un asortiment bogat de producție conservată participă întreprinderea SA „Alfa-Nistru".

Dumitru Braghiș, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, a vizitat standurile companiilor moldovenești participante la expoziție, unde a luat cunoștință de producția oferită pentru export de producătorii moldoveni.

Participarea la expoziție a companiilor moldovenești a fost organizată de Asociația „Moldova Fruct" și compania expozițională SRL „Axar", cu suportul Ambasadei Moldovei în Federația Rusă.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

fructe , expoziție , produse

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
5111 locuitori

Ciuciuleni este un sat și comună din raionul Hînceşti. Ciuciuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5111 oameni. Satul Ciuciuleni a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.