07 februarie 2017, 11:55 Realitatea moldovenească views 2741
Colaboratori vamali vor participa la un program de formare profesională
07 februarie 2017, 11:55 Realitatea moldovenească views 2741

Colaboratori vamali vor participa la un program de formare profesională

Un grup de 24 de colaboratori ai Serviciului Vamal vor participa de luni la un program de formare profesională intitulat "Studiul desfăşurat al legislaţiei vamale".

Sesiunile sînt organizate de către Centrul de instruire al Serviciului Vamal şi au drept scop pregătirea profesională a inspectorilor în domenii ce ţin de legislaţia vamală şi administrarea publică.

Totodată, activităţile derulate în cadrul instruirii vizează menţinerea unor standarde înalte de integritate, dar şi dezvoltarea unor noi competenţe şi abilităţi specifice meseriei de vameşi. Activităţile de instruire sînt susţinute de către angajaţi ai instituţiei cu o experienţă notabilă în domeniul administrării vamale, precum şi de către specialişti de la Ministerul Mediului, Centrul Naţional Anticorupţie, Inspectoratul de Stat al Muncii, Camera de Licenţiere.

La finalul stagiului de pregătire profesională, cursanţii vor fi evaluaţi în baza unui test, după care li se vor oferi certificate de absolvire.

 

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

vama , program

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1614
Populația:
656 locuitori

Roşietici este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Roşieticii Vechi, Roşietici și Cenuşa. Satul Roșietici este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Roșietici a fost atestat documentar în anul 1614.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.