19 septembrie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 4015
Joi va avea loc o ședință specială la Parlamentul R. Moldova (VIDEO)
19 septembrie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 4015

Joi va avea loc o ședință specială la Parlamentul R. Moldova (VIDEO)

În data de 21 septembrie, Parlamentul R. Moldova se va întruni într-o ședință specială, în care se vor discuta repetat proiectele de lege care au fost refuzate de către președintele Igor Dodon.

Anunțul a fost făcut de către speakerul Legislativului, Andrian Candu, în cadrul unui briefing de presă.

Președintele Parlamentului a menționat că cetățenii R. Moldova toate proiectele care au fost votat de către deputați și respinse de Igor Dodon sunt în beneficiul cetățenilor, iar "egoismul și orgoliul" președintelui nu are trebui să-i afecteze.

"Săptămâna asta, joi, 21 septembrie, va fi convocată o şedinţă mai specială unde se vor regăsi proiecte de legi expediate de preşedintele Dodon şi refuzate să fie promulgate, legea cu privire la combaterea terorismului, legea tichetelor de masă, energetică... Considerăm că este inadmisibil că cetăţenii să fie privați de beneficiile acestor legi, doar că Igor Dodon are orgolii, egoismul său nu trebuie să-i afecteze. Asta înseamnă implementarea reformelor şi acordului de Asociere cu UE, le vom vota din nou şi le vom trimite spre promulgare", a declarat Andrian Candu.

Reamintim, că la ședința Parlamentului vor fi examinate 12 legi pe care preşedintele Igor Dodon a refuzat să le promulge în ultimul timp.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

parlament , lege , Igor Dodon , Andrian Candu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
2287 locuitori

Ciocîlteni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ciocîlteni, Fedoreuca și Clișova Nouă. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2287 de oameni. Satul Ciocîlteni a fost menționat documentar în anul 1637.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.