30 octombrie 2017, 17:25 Realitatea moldovenească views 32831
Ostalep admiră patriotismul studenților din Moldova (Foto)
30 octombrie 2017, 17:25 Realitatea moldovenească views 32831

Ostalep admiră patriotismul studenților din Moldova (Foto)

Fostul ministru adjunct de Externe al Moldovei, Valeriu Ostalep, admiră studenții țării noastre, care studiază la Moscova, remarcînd patriotismul acestora.

El a scris despre acest lucru pe pagina sa de socializare.

"Am avut noroc să mă întîlnesc cu un grup de studenți de-ai noștri, care studiază la Moscova. Dau dovadă de atît de mult patriotism și interes, au judecata unor oameni adulți, pun întrebări sincere - am văzut acolo mai multe decît în zece ani în Parlamentul moldovean. Sînt mîndru de acești oameni. Îi admir sincer", a menționat Valeriu Ostalep.

Răspunzînd la întrebările utilizatorilor, politologul și diplomatul a povestit că s-a întîlnit la Moscova cu studenții MGIMO, cu cei de la Universitatea de Stat din Moscova, subliniind că DA, aceștia sînt oameni minunați.

Valeriu Ostalep a spus că este gata să meargă și la universitățile din Occident pentru a se întîlni cu studenții noștri moldoveni, ca să poată face comparație.

"Voi pleca, bineînțeles. Imediat, ce voi fi chemat voi merge", a scris el.

Răspunzînd la întrebarea, dacă ar dori să se ducă la București pentru a compara gradul de patriotism al studenților, care învață aici din Republica Moldova, fostul ministru adjunct de Externe i-a scris interlocutorului: "Doriți să organizați? Eu voi veni!"

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep , studenţi , patriotism

Comentarii

 (1)
  • #1 Ana Răspunde Citează selecţia
    А в качестве кого он встретился со студентами?
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
202 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea Frumu;ica se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 202 oameni. Satul Frumușica a fost atestat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.