12 ianuarie 2018, 15:15 Realitatea moldovenească views 14728
Tînărul care s-a dat în spectacol în localul mamei sale s-a ales doar cu o amendă
12 ianuarie 2018, 15:15 Realitatea moldovenească views 14728

Tînărul care s-a dat în spectacol în localul mamei sale s-a ales doar cu o amendă

Dosarul penal deschis pe numele tînărului care, în timpul unei petreceri într-un local din capitală, și-a scos arma din buzunar și a tras de cîteva ori în aer, a fost clasat de procurori.

Motivul invocat - nu este clar dacă în imagini apare anume tînărul pe numele căruia a fost deschis dosarul penal. În schimb, acesta a plătit o amendă.

Potrivit procurorilor, din imaginile apărute atunci pe internet nu este clar dacă tînărul pe numele căruia, inițial, a fost deschis dosarul penal este anume acela care apare în filmulețul video. Astfel că dosarul său a fost clasat, iar acesta a plătit doar o amendă.

Incidentul a avut loc în luna iulie 2017 într-un local de lux din capitală. Atunci, înconjurat de mai multe tinere care dansează pe mese, aflat în localul mamei sale, tînărul și-a scos arma, din care a tras în sus de cel puțin 10 ori.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

focuri de armă , dosar penal , amenda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
177 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Rîbnița și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Ivanovca alcătuia 177 de oameni în anul 2011. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.