01 december 2018, 15:15 Moldovan reality views 14729
Tînărul care s-a dat în spectacol în localul mamei sale s-a ales doar cu o amendă
01 december 2018, 15:15 Moldovan reality views 14729

Tînărul care s-a dat în spectacol în localul mamei sale s-a ales doar cu o amendă

Dosarul penal deschis pe numele tînărului care, în timpul unei petreceri într-un local din capitală, și-a scos arma din buzunar și a tras de cîteva ori în aer, a fost clasat de procurori.

Motivul invocat - nu este clar dacă în imagini apare anume tînărul pe numele căruia a fost deschis dosarul penal. În schimb, acesta a plătit o amendă.

Potrivit procurorilor, din imaginile apărute atunci pe internet nu este clar dacă tînărul pe numele căruia, inițial, a fost deschis dosarul penal este anume acela care apare în filmulețul video. Astfel că dosarul său a fost clasat, iar acesta a plătit doar o amendă.

Incidentul a avut loc în luna iulie 2017 într-un local de lux din capitală. Atunci, înconjurat de mai multe tinere care dansează pe mese, aflat în localul mamei sale, tînărul și-a scos arma, din care a tras în sus de cel puțin 10 ori.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
4511 locuitori

Zaim este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Marianca de Sus, Zaim și Zaim loc.st.c.f. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Căușeni și la 74 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4511 oameni. Satul Zaim a fost menționat documentar în anul 1807.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.