03 martie 2018, 09:45 Realitatea moldovenească views 8227
Această sîmbătă este lucrătoare pentru bugetari
03 martie 2018, 09:45 Realitatea moldovenească views 8227

Această sîmbătă este lucrătoare pentru bugetari

Sîmbătă, 3 martie, este zi lucrătoare pentru bugetari. Aceștia muncesc pentru ziua de vineri, 9 martie, cînd vor avea liber.

Astfel, săptămîna viitoare, începînd cu 8 martie (Ziua Internațională a Femeii) – zi de sărbătoare nelucrătoare, bugetarii se vor odihni patru zile, de joi pînă duminică, transmite IPN.

Salariații care în ziua considerată zi de odihnă nu se vor afla în raporturi de muncă sau se vor afla în concediu în ziua respectivă nu au obligația de a se prezenta la serviciu în sîmbetele considerată zile lucrătoare.

Următoarea minivacanță pentru bugetari va fi după zilele libere de Paști (8 și 9 aprilie) și Paștile Blajinilor (15 și 16 aprilie). Atunci aceștia vor avea tot patru zile libere, de sîmbătă pînă marți (28 aprilie-1mai).

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

sîmbătă , lucru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
61 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Hănăsenii Noi, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 61 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.