01 noiembrie 2018, 10:40 Realitatea moldovenească views 8000
„Urmașii lui Ștefan” au dat start proiectului iExpert (Foto)
01 noiembrie 2018, 10:40 Realitatea moldovenească views 8000

„Urmașii lui Ștefan” au dat start proiectului iExpert (Foto)

Luni, 29 octombrie 2018, Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan" a dat startul proiectului iExpert – curs de formare a abilităților de lider în rîndul tinerilor.

Astfel, pe parcursul acestei întîlniri, tinerii au avut posibilitatea să afle mai multe despre: formatul proiectului, invitații care vor veni să vorbească în fața lor, dar și așteptările, pe care le au participanții selectați față de activitățile propuse.

Tinerii au avut parte de unele activități de interacționare precum și de un Joc în grup, prin care a fost pusă în discuție importanța colaborării și bunei înțelegeri între oameni.

Următoarea întîlnire în cadrul iExpert va avea loc pe data de 5 noiembrie într-un local din Chișinău, la care va participa Valeriu Ostalep, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, ex-viceministrul Afacerilor externe și integrării Europene.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Urmașii lui Ștefan , proiect

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1620
Populația:
12858 mii locuitori

Cimişlia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cimişlia. Amplasat pe malurile rului Cogîlnic, oraşul Cimişlia este situat la o distanţă de 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12858 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii Cimişlia datează din 1620. Datorită conlocuirii cu tătarii, denumirea localităţii a luat forma “Cimişlia” – denumirea tribului tătăresc ciumecili, care avea ca semn distinctiv o figură în formă de căuş. În timp, ciumecicili s-a transformat în Cimişlia.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.