11 january 2018, 10:40 Moldovan reality views 8009
„Urmașii lui Ștefan” au dat start proiectului iExpert (Foto)
11 january 2018, 10:40 Moldovan reality views 8009

„Urmașii lui Ștefan” au dat start proiectului iExpert (Foto)

Luni, 29 octombrie 2018, Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan" a dat startul proiectului iExpert – curs de formare a abilităților de lider în rîndul tinerilor.

Astfel, pe parcursul acestei întîlniri, tinerii au avut posibilitatea să afle mai multe despre: formatul proiectului, invitații care vor veni să vorbească în fața lor, dar și așteptările, pe care le au participanții selectați față de activitățile propuse.

Tinerii au avut parte de unele activități de interacționare precum și de un Joc în grup, prin care a fost pusă în discuție importanța colaborării și bunei înțelegeri între oameni.

Următoarea întîlnire în cadrul iExpert va avea loc pe data de 5 noiembrie într-un local din Chișinău, la care va participa Valeriu Ostalep, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, ex-viceministrul Afacerilor externe și integrării Europene.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1980 locuitori

Lunga este un sat şi comună din raionul Floreşti. Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, satul se află la distanța de 8 km de orașul Florești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1980 de oameni. Satul Lunga a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.