08 iunie 2019, 12:10 Realitatea moldovenească views 29537
Candu: Cerem demisia lui Igor Dodon
08 iunie 2019, 12:10 Realitatea moldovenească views 29537

Candu: Cerem demisia lui Igor Dodon

După ce a făcut public un document cu condițiile pe care Igor Dodon le-ar fi pus democraților în schimbul unei alianțe PD-PSRM, Andrian Candu a cerut demisia președintelui.

„Cerem ca în toamnă să fie nu doar alegeri anticipate parlamentare, ci și prezidențiale. Dacă el mai are onoare și simț față de cetățeni, el trebuie să-și dea astăzi demisia".

Potrivit lui Candu, președintele Dodon este obligat să dizolve Parlamentul. „Luând în considerare acest document și luând în considerare și declarațiile făcute de astăzi, noi cerem demisia președintelui Dodon.Tot ce va fi astăzi în Parlament deja miroase a uzurpare a puterii, și tot ce se va întâmpla va fi contestat atât juridic cât și politic. Ne asumăm dreptul să organizăm manifestații politice", a mai adăugat democratul.

Andrian Candu a declarat că PD speră „că Dodon își va da demisia pentru prostiile și tentativa de a trăda țara. El nu mai merită să fie președinte. Cetățenii care înțeleg gravitatea lucrurilor, îi vor cere în unison să-și dea demisia", a punctat Candu.

Amintim că anterior Igor Dodon a fost de câteva ori suspendat prin decizia Curții Constituționale, la propunerea Guvernului Filip.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

PDM , demisie , Igor Dodon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1752
Populația:
10005 locuitori

Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.