21 iunie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 3027
Harunjen: Plahotniuc a fost audiat la CNA privind furtul miliardului
21 iunie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 3027

Harunjen: Plahotniuc a fost audiat la CNA privind furtul miliardului

Vlad Plahotniuc a fost audiat în sediul Centrului Naţional Anticorupţie de mai multe ori în dosarul legat de frauda bancară, acest lucru a fost confirmat de către procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, în platoul emisinii Puterea a Patra.

Procurorul a spus că liderul PDM a fost audiat în calitate de martor în acest dosar care a fost deja transmis instanţei de judecată.

Fiind întrebat dacă a fost în cabinetul lui Plahotniuc, procurorul a spus că niciodată nu a fost. Iar în sediul PDM a fost doar o singură dată la o şedinţă la care nu a participat liderul PDM.

Vlad Plahotniuc după ce a plecat din ţară a anunţat că a făcut asta din motive de securitate, iar Andrian Candu în platoul TVR MOLDOVA a declarat că pericolul vine din Rusia, însă potrivit lui Harunjen, Plahotniuc nu a depus niciun denunţ la Procuratura Generală în legătură cu securitatea sa.

"Pînă la momentul acesta, astfel de demersuri nu erau înregistrate la PG", a spus procurorul.

Sursa: tvrmoldova.md

Cuvinte cheie:

Vlad Plahotniuc , miliard

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
3186 locuitori

Zubreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Zubreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3186 de oameni. Satul Zubrești a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.