26 iulie 2019, 11:05 Realitatea moldovenească views 2834
Ilan Șor, anunțat în căutare
26 iulie 2019, 11:05 Realitatea moldovenească views 2834

Ilan Șor, anunțat în căutare

Controversatul om de afaceri Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională.

Magistrații Curții de Apel Cahul au emis un mandat de arestare pe numele acestuia. Informația a fost confirmată de către procurorul Andrei Baeșu.

O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 25 iulie, de către magistrații Curții de Apel Cahul. La ședință s-au prezentat doar avocații și procurorii, Ilan Șor a lipsit.

Apărătorii lui Ilan Șor intenționează să atace decizia de astăzi a Curții de Apel Cahul la Curtea Supremă de Justiție.

Menționăm că la data de 26 iunie, procurorii anticorupție au cerut mandat de arestare și darea în căutare a lui Ilan Șor. Mandatul de arestare pe numele lui Șor a fost cerut pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă de control judiciar, în cadrul dosarului pe frauda bancară. Procurorii au făcut un demers în acest sens la Curtea de Apel Cahul.

Tot la data de 26 iunie, procurorii anticorupție au aplicat sechestru pe mai multe bunuri mobile, imobile, cote care aparțin lui Ilan Șor. Acțiunile de sechestru fac parte din dosarul fraudei bancare.

Anterior, oamenii legii au confirmat că Ilan Șor a trecut ilegal frontiera în perioada 14-17 iunie.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Ilan Shor , cautare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
2794 locuitori

Oxentea este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Oxentea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Dubăsari și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Oxentea a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.