31 octombrie 2019, 10:00 Realitatea moldovenească views 2762
Dodon: Cineva vrea să dea jos Guvernul Sandu
31 octombrie 2019, 10:00 Realitatea moldovenească views 2762

Dodon: Cineva vrea să dea jos Guvernul Sandu

Președintele țării, Igor Dodon, declară că are relații foarte bune cu șefa Guvernului, Maia Sandu, însă alți parteneri din blocul ACUM au un comportament neadecvat, iar prin ceea ce zic și fac demonstrează că vor destrămarea coaliției cu PSRM, dar și căderea Executivului.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei ediții speciale la TRM, transmite unimedia.info.

Șeful statului s-a arătat nemulțumit de comportamentul unor parteneri de coaliție din Blocul ACUM, fără a da nume concrete, lăsînd să se înțeleagă, totuși, că se referă la Andrei Năstase: „Cine îl face în fiecare seară cu ou și cu oțet pe președinte? Noi i-am promovat în funcțiile de miniștri de Interne, vice-premieri etc., am semnat și acorduri de neagresiune și ei vin cu declarații de genul că o să ne lămurim noi cu Dodon și cu socialiștii".

Igor Dodon a relatat că a fost întrebat chiar de un cetățean de rînd despre această situație. „Ce spune moșul cela, se primește ca la moldoveni: facerea de bine... mai departe nu spun", a precizat președintele țării. „După alegeri trebuie de tras liniile, iar cu unele persoane la masă așa nu ne vom mai așeza", a mai adăugat acesta.

Liderul PSRM a dat asigurări că socialiștii nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, înaintată de Partidul Democrat, însă a menționat că „atacurile candidatului Blocului ACUM la adresa lui Ion Ceban" se fac pentru a rupe coaliția: „Cu așa prieteni, nici dușmani nu îți trebuiesc. Ceban nu atacă, ceilalți atacă, înseamnă că vor să cadă Guvernul. Cuiva nu îi place că Maia Sandu e premier și adună dividende politice".

Sursa: unimedia.com

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , guvern , Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
302 locuitori

Hrubna Nouă este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Hrubna Nouă a fost înființat în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.