20 noiembrie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 3747
Ultima fotografie cu Plahotniuc, publicată de un martor
20 noiembrie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 3747

Ultima fotografie cu Plahotniuc, publicată de un martor

O fotografie cu fostul lider PD în Miami a ajuns la ProTV.

Autorul fotografiei nu a oferit mai multe detalii, spunînd doar că bărbatul care apare în imagini este Vlad Plahotniuc și că poza a fost făcută în Miami.

Anterior și deputatul ACUM, Chiril Moțpan, a publicat imagini în care ar apărea Vlad Plahotniuc si care ar fi fost făcute în Miami. Moțpan afirma atunci că a primit imaginile cu fostul lider PD, de la un moldovean stabilit în SUA.

De cînd a plecat din țară, Vlad Plahotniuc a apărut în spațiul public doar făcînd cîteva postări pe pagina sa de Faceboook în care a comentat situația politică din țară. Fostul lider PD nu a venit cu o reacție la imaginile publicate, în care ar apărea acesta în Miami, și care au fost publicate pe rețelele de socializare.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

fotografie , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.