20 november 2019, 17:00 Moldovan reality views 3758
Ultima fotografie cu Plahotniuc, publicată de un martor
20 november 2019, 17:00 Moldovan reality views 3758

Ultima fotografie cu Plahotniuc, publicată de un martor

O fotografie cu fostul lider PD în Miami a ajuns la ProTV.

Autorul fotografiei nu a oferit mai multe detalii, spunînd doar că bărbatul care apare în imagini este Vlad Plahotniuc și că poza a fost făcută în Miami.

Anterior și deputatul ACUM, Chiril Moțpan, a publicat imagini în care ar apărea Vlad Plahotniuc si care ar fi fost făcute în Miami. Moțpan afirma atunci că a primit imaginile cu fostul lider PD, de la un moldovean stabilit în SUA.

De cînd a plecat din țară, Vlad Plahotniuc a apărut în spațiul public doar făcînd cîteva postări pe pagina sa de Faceboook în care a comentat situația politică din țară. Fostul lider PD nu a venit cu o reacție la imaginile publicate, în care ar apărea acesta în Miami, și care au fost publicate pe rețelele de socializare.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.