05 decembrie 2012, 17:53 Realitatea moldovenească views 8149
05 decembrie 2012, 17:53 Realitatea moldovenească views 8149

Avertizare meterologică! COD GALBEN

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de cod galben. 

Pe 6 decembrie vor cădea precipitații, dimineața și ziua pe arii extinse puternice, îndeosebi sub formă de lapoviță și zăpadă. Se vor produce depuneri complexe, pe drumuri ghețuș. Ziua vîntul din nord-vest va prezenta intensificări în rafale de pînă la 15-20 m/s.

COD GALBEN: Condiţiile vremii sînt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări ale vîntului, temperaturi ridicate sau scăzute, risc de creşteri de debite şi niveluri în rîuri şi rîuleţe etc.) sînt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Cuvinte cheie:

meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1066 locuitori

Hănășenii Noi este un sat și comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hănășenii Noi și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1066 de oameni. Satul Hănășenii Noi a fost menționat documentar în anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.