18 martie 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 2826
Cine își va putea continua activitatea în condițiile declarării stării de urgență
18 martie 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 2826

Cine își va putea continua activitatea în condițiile declarării stării de urgență

În condițiile stării de urgență anunțate ieri, NU ESTE RESTRICȚIONATĂ activitatea tuturor întreprinderilor de producere, dar ea va avea loc cu respectarea normelor sanitare recomandate de autorități.

Despre aceasta a scris pe pagina sa de socializare Președintele Igor Dodon.

”Se permite -activitatea întreprinderilor de producere -activitatea comercială bazată pe livrarea produselor online, -transportul public si cel interurban, -comerțul en-gros, -activitatea băncilor, -alimentația publică prin sistemul catering (livrare directă consumatorilor), lucrările de construcție, inclusiv la stația de epurare Chișinău, etc. Bineînțeles, cu respectarea cu strictețe a normelor sanitare și epidemiologice”, a menționat șeful statului.

Sursa: aif.md

Cuvinte cheie:

stare de urgență , activitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.