07 decembrie 2012, 11:11 Realitatea moldovenească views 7653
07 decembrie 2012, 11:11 Realitatea moldovenească views 7653

Mihai Godea: nemulțumirea și frica crește în rîndurile partidelor din AIE

Povestea de succes a Moldovei s-a transformat într-un coșmar ordinar. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Acțiunea Democratică, ex-președinte al fracțiunii PLDM, Mihai Godea.

Într-un interviu pentru publicația ePresa, politicianul a declarat, că ”sînt foarte multe nemulţumiri. Dar, nu este doar cazul PLDM, nemulţumiri sînt şi în alte partide”.

 Mihai Godea a subliniat, că ”peste doi ani vor merge la alegeri şi vor trebui să se gîndească ce le vor spune oamenilor referitor la rezultatele guvernării, referitor la angajamentele asumate, referitor la promisiunile făcute”.

”Oamenii au crezut în această  poveste de succes, care pînă la urmă s-a transformat într-un coşmar ordinar pentru foarte multe familii, pentru majoritatea familiilor din Moldova. Viaţa a devenit mult mai grea. Posibilităţi mult mai puţine, iar exodul continuă. Dacă în 2008, noi vorbeam de 75.000 de copii care cresc în Moldova fără părinţi, dar cu părinţii în viaţă. Astăzi, vorbim de 105.000 de copii. Dacă am lua fiecare domeniu aparte, nu cred că sînt prea multe argumente în favoare actualei guvernări”, a menționat Mihai Godea.

Amintim, în ultimii do ani, nemulțumirea populației față de dezvoltarea țării crește. Ultimul sondaj de opinie arată o cifră de 75% din populația țării, indice record înregistrat din momentul declarării independenței Republicii Moldova.

De menționat, că Mihai Godea a fost singurul reprezentant al majorității parlamantare și grupului deputaților independenți, care a susținut inițiativa privind revocarea din funcție a vicepreședintelui Parlamentului, Vladimir Plahotniuc.

Cuvinte cheie:

politica , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
569 locuitori

Cucuruzenii de Sus este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 569 de oameni. Satul Cucuruzenii de Sus a fost întemeiat în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.