24 mai 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2452
Abu Dhabi a inclus Moldova pe
24 mai 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2452

Abu Dhabi a inclus Moldova pe "lista verde" pentru turiști

Republica Moldova a fost inclusă în "lista verde" a Abu Dhabi pentru turiști, relatează Trend, citînd Departamentul de Cultură și Turism din Abu Dhabi.

Pasagerii care sosesc din țara noastră vor fi scutiți de măsurile obligatorii de carantină după aterizarea în Abu Dhabi și vor trebui doar să facă teste PCR la sosirea pe aeroportul local.

Noua listă, actualizată pe 23 mai, include acum 29 de locații diferite. În comparație cu "lista verde" anterioară, în vigoare din 25 aprilie, în noua listă, pe lîngă Moldova, au fost incluse acum și Germania, Kârgâzstan, Azerbaidjan, Spania și SUA.

Departamentul de Cultură și Turism a explicat, de asemenea, că "lista verde" se referă numai la țările de unde pasagerii au sosit în Emiratele Arabe Unite, dar nu la cetățenii acelei țări. Includerea pe listă depinde de unele criterii stricte de sănătate și siguranță pentru a asigura bunăstarea comunității EAU.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

calatorie , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
349 locuitori

Mana este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Mana a fost menționat documentar în anul 1500.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.