17 iunie 2021, 15:45 Realitatea moldovenească views 2844
17 iunie 2021, 15:45 Realitatea moldovenească views 2844

Rețeaua Soros este o putere înspăimîntătoare, o ocupație non-militară, civilizațională. Opinie

Influența rețelei Soros este una zdrobitoare care reprezintă o ocupație non-militară, civilizațională, blîndă, pe care oamenii nu o resimt.

Această opinie a fost exprimată de analistul și publicistul Iurie Roșca, relatează Noi.md.

El a spus că nu este de acord cu Partidul Socialiștilor, dar salută foarte mult munca deputatului PSRM Bogdan Țîrdea, care a scris o lucrare imensă de 800 de pagini - „Societatea civilă a Republicii Moldova: Sponsori. ONG-crație. Războaie culturale”, 2020, despre impactul grav al rețelei Soros în Moldova.

„Vă spun ca omul care citește. Nu pot confirma că am citit toate paginile, sînt mai mult de 800 de pagini de cercetări, de sistematizare a materialului. Este vorba doar despre rețeaua de influență a lui Soros. Este o forță teribilă. Prin urmare, Maia Sandu nu trebuie să fie coruptă, nu trebuie să distribuie, la fel ca alte partide, pomeni între membrii, activiștii săi, deoarece activiștii lor sînt rețeaua de influență a lui Soros. Soros le dă pomeni oamenilor ei. Ei sînt peste tot, în fiecare sat, în fiecare școală, în fiecare policlinică, peste tot există proiecte Soros. Aceste rețele sînt activate înainte de alegeri și aduc succes oricărui politician. Acum Maia Sandu, mîine poate fi altcineva, Filat, nu Filat , nu contează - aceasta se numește ocupație non-militară, non-military occupation. Nu este o ocupație militară, aceasta este o ocupație neguvernamentală, o ocupație economică, civilizațională, este o ocupație soft. Și oamenii nu o resimte”, a spus Iurie Roșca.

De la redacția noi.md:

Fundațiile Soros și diviziunile lor, împreună cu alte domenii, susțin dezvoltarea globalizării, deznaționalizării și universalizării oricăror valori, inclusiv universalizarea conștiinței tinerilor, protecția (de fapt, propaganda) drepturilor minorităților sexuale, dezvoltarea justiției juvenile, vaccinarea generală și alte valori ... Este de dorit ca fiecare dintre noi să ne punem întrebarea, cît de mult coincid obiectivele fundațiilor Soros din Republica Moldova cu obiectivele tînărul stat moldovenesc în această etapă a istoriei sale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Iurie Roșca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1061 locuitori

Beştemac este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Beştemac și Piteşti. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1061 de oameni. Satul Beștemac a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.