29 iunie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2932
Moldovenii, blocați în Egipt, au ajuns acasă
29 iunie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2932

Moldovenii, blocați în Egipt, au ajuns acasă

Cei 129 de moldoveni, care timp de două zile au stat blocați pe aeroportul din Sharm El Sheikh (Egypt), au ajuns în această noapte acasă.

Reamintim că ieri, redacția Noi.md, a fost contactată de un pasager al cursei Sharm el Sheikh - Chișinău, operate de Air Moldova, care spunea că de două zile aproape 200 de moldoveni sînt blocați pe aeroportul din Egipt după ce din motive tehnice aeronava cu care urmau să ajungă acasă s-a stricat.

Potrivit reprezentanților companiei, cursa companiei Air Moldova Sharm El Sheikh -Chișinau, ce trebuia să decoleze ieri, 27 Iunie 2021, a fost reținută din cauza unor defecțiuni tehnice.

Din motiv că înlăturarea defecțiunii presupunea o perioadă nedeterminată de timp, compania Air Moldova a oferit cazare tuturor pasagerilor acestei curse.

Ieri seara, un alt avion de la Chișinău a decolat spre Sharm El Sheik pentru a aduce pasagerii acasă.

Potrivit informațiilor de care dispunem, aceștea au ajuns în Chișinău la 01:57 de minute.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , avion , Egipt

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
15281 locuitori

Hînceşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Hînceşti. Amplasat în sud-vestul republicii, în lunca rîului Cogîlnic, este situat la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15281 de locuitori. Primele menţiuni documentare a localităţii datează din secolul XVII, denumirea venind de la vechiul neam de razeşi din Lăpuşna, Hînceştii.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.