18 noiembrie 2021, 15:00 Realitatea moldovenească views 1768
CNAS anunță despre finanțarea indemnizațiilor de maternitate
18 noiembrie 2021, 15:00 Realitatea moldovenească views 1768

CNAS anunță despre finanțarea indemnizațiilor de maternitate

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că a fost efectuată finanţarea indemnizaţiilor de maternitate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi.

Pentru plata acestei prestaţii s-au transferat 51.3 milioane de lei. Mijloacele financiare au fost distribuite pentru 1828 de beneficiari.

De asemenea, a fost efectuat următorul transfer pentru finanţarea pensiilor şi alocaţiilor sociale, în sumă de 55.8 de milioane.

Astfel, pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia la care a fost deschis contul bancar. Dacă beneficiarul nu este deţinător de card bancar, mijloacele financiare pot fi ridicate de la orice oficiu poştal.

În cazul în care aveţi întrebări privind finanțarea prestaţiilor sociale vă îndemnăm să telefonați la Centrul de Apel al CNAS, la numărul de telefon 022 257 777.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

indemnizatii , sarcină

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.