23 februarie 2022, 18:30 Realitatea moldovenească views 2876
23 februarie 2022, 18:30 Realitatea moldovenească views 2876

Va afecta decretul președintelui Ucrainei situația din Moldova?

Decretul președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelensky, privind recrutarea rezerviștilor are o importanță indirectă și Moldova, deoarece poate duce la o creștere și mai mare a prețului închirierii imobilelor în Chișinău și în alte orașe.

Această opinie a fost exprimată de jurnalistul Alexandr Stahurski pe pagina sa de socializare.

"Pentru Moldova, acest decret al președintelui Ucrainei are o semnificație indirectă. Se vorbește că prețurile pentru închirierea de bunuri imobiliare în capitala Moldovei au crescut în ultima perioadă ca urmare a sosirii locuitorilor din Ucraina. Iar acum numărul lor, după toate probabilitățile, va crește din cauza evadatorilor, împreună cu refugiații", a subliniat el.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Decret , Ucraina , Moldova , Vladimir Zelenski

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
325 locuitori

Bulbocii Noi este un sat din cadrul comunei Bulboci, raionul Soroca. Localitatea se află pe malul rîului Căinar, la 32 km de oraşul Soroca şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 325 de oameni. Satul Bulbocii Noi a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.