26 martie 2013, 15:09 Realitatea moldovenească views 4373
26 martie 2013, 15:09 Realitatea moldovenească views 4373

În nordul R.Moldova trei puncte de trecere a frontierei au fost închise

Punctul de trecere amplasat la frontiera moldo-ucraineană Soroca-Ţekinovka (debarcader) şi-a sistat astăzi activitatea, din cauza ridicării nivelului de apă în rîul Nistru. Totodată, alte două puncte de trecere a frontierei, care şi-au sistat temporar activitatea în ultimele zile, rămîn blocate, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, activitatea punctului de trecere Cosăuţi – Iampoli (debarcader) rămîne blocată din cauza creşterii nivelului de apă în Nistru. Nici punctul de trecere Medveja-Zelionaia nu-şi poate relua activitatea în legătură cu blocarea căilor de acces din partea ucraineană.

În dimineaţa zilei de astăzi, a fost reluată activitatea punctului de trecere Larga–Kelmenţi.

Din cauza precipitaţiilor şi rafalelor puternice de vînt, în ultimele zile a fost suspendată activitatea a mai multor puncte de trecere amplasate în nordul ţării, pe sectorul moldo-ucrainean al frontierei de stat, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

meteo , avertizare , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
1372 locuitori

Stoianovca este un sat şi comună din raionul Cantemir. Stoianovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cantemir și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1372 de oameni. Satul Stoianovca a fost înființat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.