02 martie 2022, 12:00 Realitatea moldovenească views 2419
Sandu:
Foto: digi24.ro
02 martie 2022, 12:00 Realitatea moldovenească views 2419

Sandu:"Efortul și implicarea fiecăruia este de neprețuit și contribuie la unitatea întregii țări"

Șefa statului le-a transmis recunoștință pentru solidaritatea și omenia cu care acționează în aceste zile.

„Acești tineri, alături de alte mii de voluntari aflați pe teren, contribuie zilnic, umăr lîngă umăr, la efortul comun al autorităților de a primi, acomoda și oferi asistența necesară oamenilor care fug de războiul din Ucraina. Cu acești voluntari vorbiți la telefon, atunci cînd doriți să le întindeți o mînă de ajutor refugiaților. Tot ei sînt cei care-i întîmpină pe refugiați la frontieră și-i ghidează care sînt următorii pași”, menționează Președinta.

În context, șefa statului a adresat mulțumiri tuturor voluntarilor ce au răspuns apelului autorităților de a ajuta refugiații din Ucraina. Potrivit Președintei Maia Sandu, efortul și implicarea fiecăruia este de neprețuit și contribuie la unitatea întregii țări.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , refugiați , Ucraina , Moldova , ajutor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
445 locuitori

Ştiubeieni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 445 de locuitori. Satul Știubeieni a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.