13 aprilie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 3279
Lukașenko:
Foto: globallookpress.com
13 aprilie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 3279

Lukașenko: "Eu și Putin nu sîntem atît de proști ca să acționăm după metodele vechi"

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko a respins posibilitatea unirii Belarusului cu Rusia și a spus că țările vor coopera ca state independente, transmite Noi.md.

"Putin și cu mine nu sîntem atît de proști ca să acționăm după metodele vechi. Noi, spun eu, vom reconstrui o asemenea uniune a două state independente de la care vor învăța și alții. Vor învăța! Și cum să depășească sancțiunile și așa mai departe", a spus el.

Lukașenko a subliniat că pentru cetățenii din Belarus și Rusia există o "patrie unită".

"Întotdeauna spunem: de la Brest la Vladivostok. Aceasta este patria noastră comună, unde se află astăzi două state independente", a spus Lukașenko.

 

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
99 locuitori

Valea Satului este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 9 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 99 de oameni. Satul Valea Satului a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.