15 aprilie 2013, 09:38 Realitatea moldovenească views 8297
15 aprilie 2013, 09:38 Realitatea moldovenească views 8297

Fule: Conflictul din R.Moldova amenință stabilitatea și securitatea

„Conflictele din Georgia, Republica Moldova, dar și conflictul din Nagorno Karabah reprezintă o amenințare la adresa stabilității și securității. Găsirea unei soluții durabile pe termen lung a acestora este o prioritate a Uniunii Europene”. Declarația în acest sens a fost făcută de Comisarul European pentru Extindere şi Politica Europeană de Vecinătate, Stefan Fule în cadrul unei întîlniri cu Secretarul General al OSCE, Lamberto Zannier, informează UNIMEDIA cu referire la portalul de știri globalpost.com.

În cadrul aceleiași întrevederi, Comisarul Fule a salutat eforturile OSCE de soluționare a conflictelor prelungite din vecinătatea Uniunii Europene și a subliniat că Comisia Europeană continuă să sprijine ferm acțiunile valoroase ale OSCE.

Cuvinte cheie:

conflict , Moldova , politica , Transnistria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
1300 locuitori

Cerlina este un sat din cadrul comunei Nimereuca, raionul Soroca. Localitatea este aşezată pe malul rîului Nistru, la distanța de 52 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1300 de oameni. Satul Cerlina a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.