25 iulie 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 2853
Gavrilița: „Sîntem îngrijorați și facem totul pentru a menține pacea și stabilitatea”
Foto: cnn.com
25 iulie 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 2853

Gavrilița: „Sîntem îngrijorați și facem totul pentru a menține pacea și stabilitatea”

Premierul moldovean Natalia Gavrilița, într-un interviu acordat CNN, a declarat că Chișinăul oficial este îngrijorat de operațiunile militare din regiunile Odesa și Nikolaev din Ucraina și de posibila înaintare a forțelor armate spre Odesa.

„Evident că suntem îngrijorați. Pînă acum acesta este un scenariu ipotetic, dar dacă forțele armate avansează în partea de sud-vest a Ucrainei, spre Odesa, atunci, desigur, îngrijorarea noastră va crește. Mai ales dată fiind prezența trupelor în Transnistria. Facem tot ce ne stă în putere pentru a menține pacea și stabilitatea și pentru a preveni escaladarea ostilităților”, a spus prim-ministrul Republicii Moldova.

 

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.