28 iulie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 1465
Comisia pentru Situații Excepționale a emis o hotărîre privind situația COVID-19
28 iulie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 1465

Comisia pentru Situații Excepționale a emis o hotărîre privind situația COVID-19

Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Chișinău a emis ieri, 27 iulie, o nouă hotărîre privind situația COVID-19, transmite diez.

Potrivit autorităților, în municipiul Chișinău a fost instaurat cod roșu de infecție cu COVID-19. În acest context se reiterează portul măștilor de protecție în toate instituțiile medico-sanitare publice și private de pe teritoriul capitalei și se recomandă portul corect al măștii de protecție în toate spațiile închise, în special în transportul public.

O altă decizie menționată este includerea în circuitul de tratament staționar, a pacienților infectați cu COVID-19 a Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”.

Vedeți întreaga hotărîre emisă mai jos.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
1211 locuitori

Peticeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Satul Peticeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Călărași și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1211 oameni. Satul Peticeni a fost menționat documentar în anul 1483 cu denumirea Leucăuți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.