29 iulie 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 3670
Deputatul Vladimir Bolea și-a depus cerea de demisie
Foto: realitatea.md
29 iulie 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 3670

Deputatul Vladimir Bolea și-a depus cerea de demisie

Parlamentul a luat act de cererea de demisie depusă de către deputatul din Fracțiunea parlamentară ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Vladimir Bolea. În cadrul ședinței plenare de astăzi, deputații au votat un proiect de hotărîre, care prevede acest lucru.

De asemenea, a fost declarat vacant un mandat de deputat în Parlament, care aparține Partidului Politic ”Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Vladimir Bolea și-a depus cererea de demisie la data de 28 iulie, după ce a fost numit ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

În conformitate cu Legea despre statutul deputatului în Parlament, mandatul vacant va fi atribuit supleantului imediat următor de pe lista concurentului electoral.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Bolea , cerea , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
înc. sec. XX
Populația:
186 locuitori

Novaia Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Mănoileşti, raionul Ungheni. Satul Novaia Nicolaevca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Novaia Nicolaevca a luat naștere la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.