08 iulie 2013, 11:58 Realitatea moldovenească views 11633
08 iulie 2013, 11:58 Realitatea moldovenească views 11633

Brigada "Fulger" a reținut trei presupuşi tîlhari


 Foto: 24h.md

Bărbaţii au fost puşi la podea, imediat ce au pătruns în casa unui om de afaceri, pe care urmau să o jefuiască. În timpul reţinerii, unul dintre suspecţi ar fi opus rezistenţă.

Asupra presupuşilor infractori au fost găsite cagule, un pistol, un cuţit, dar şi funii pentru imobilizarea celor care se aflau în casă. Poliţiştii au stabilit că liderul grupării criminale se află în detenţie, de unde coordona activitatea complicilor săi. Suspecţii au vîrste cuprinse între 30 şi 42 de ani, şi sunt din Chişinău. Ei au fost reţinuţi pentru un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi pentru tîlhărie. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pînă la 12 ani de închisoare.

Anterior, suspecţii au fost condamnaţi pentru furturi din apartamente şi trafic de droguri.

Sursa : prime.md

Cuvinte cheie:

crima , politia , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
650 locuitori

Şurii Noi este un sat din cadrul comunei Şuri, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 650 de oameni. Satul Şurii Noi a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.