18 aprilie 2024, 15:00 Realitatea moldovenească views 831
Încheierea acordului moldo-spaniol privind preschimbarea permiselor de conducere
18 aprilie 2024, 15:00 Realitatea moldovenească views 831

Încheierea acordului moldo-spaniol privind preschimbarea permiselor de conducere

În zilele de 17-18 aprilie 2024, Ministrul de Interne al Regatului Spaniei Fernando Grande-Marlaska, efectuează o vizită de răspuns la Chișinău, la invitația omologului moldovean Adrian Efros.

Discuțiile vor permite aprofundarea dialogului bilateral inițiat la Madrid, inclusiv, pe subiecte privind cooperarea polițienească, procesul de aderare a RM la UE etc. Ministrul spaniol de Interne va transmite, de asemenea, părții moldovenești un important lot de asistență.

Pe data de 18 aprilie miniștrii vor semna Acordul moldo-spaniol privind recunoașterea reciprocă și preschimbarea permiselor naționale de conducere.

Alte informații suplimentare despre cele mai importante prevederi ale Acordului în cauză vor fi comunicate in timpul apropiat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

permis de conducere , Spania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
46 locuitori

Mărcăuţii Noi este un sat din cadrul comunei Mărcăuţi, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 17 km de orașul Briceni, 33 km de stația de cale ferată Ocnița și 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 46 de oameni. Satul Mărcăuții Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.