17 septembrie 2013, 16:40 Realitatea moldovenească views 12440
17 septembrie 2013, 16:40 Realitatea moldovenească views 12440

Site-ul www.moldovenii.md şi-a premiat cîştigătoarele

Cîştigătoarele concursului "Miss moldovenii.md" şi-au primit darurile și diplomele de onoare. Premiile au fost înmînate de către interpretul Eugen Doibani, fotbalistul Roman Gheșan și kickboxerul Constantin Ţuţu. Potrivit organizatorilor, pentru titlurile de miss şi-au dat concursul aproximativ 100 de persoane, votarea a durat toată vara. De această dată majoritatea votanţilor şi-au dat voturile direct pe site-ul www.moldovenii.md.

Astfel, Marele Premiu al concursului "Miss moldovenii.md" i-a revenit Ecaterinei Talmaci, ea a primit în dar o diademă de argint și 2 bilete la avion oriunde în Europa.

Ecaterina a recunoscut că a mai participat la astfel de concursuri. "Cu toate acestea, mi-a fost mai dificil să obţin această victorie, pentru că au fost multe concurente demne. Dar datorită sprijinului prietenilor, care m-au votat în mod activ, am reușit să înving" - ne-a împărtășit ea gîndurile.

Cîștigătoarea titlului "Miss moldovenii.md" ‒ Violeta (Vita) Breitenbiuher, care a fost votată de majoritatea vizitatorilor, a primit în dar un sejur de șapte zile pentru două persoane în Grecia.

Olga Gheorghiţă, care s-a învrednicit de titlul "Miss Seducţie", a primit în dar o excursie de trei zile la Cheile Bicazului (România) pentru două persoane.

Cîștigătoarei titlului "Miss Eleganţă"‒ Elenei Grădinaru i-a fost înmînată o foaie de odihnă de două zile la Poiana Bradul.

Tatianei Triboi și Veronicăi Oprea le-au revenit premii de încurajare ‒ excursii de o zi la Poiana Bradului.

După ceremonia de premiere a cîștigătoarelor concursului, organizatorii le-au oferit fetelor şi un tur al orașului cu limuzina.

Concursul "Miss moldovenii.md" a fost organizat de site-ul www.moldovenii.md deja pentru a doua oară. Vizitatorii site-ului şi utilizatorii reţelelor sociale şi-au putut da voturile de la 21 mai pînă la 11 septembrie 2013 pentru participantele la concurs.

Cuvinte cheie:

Miss , frumusete , concurs , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1140 locuitori

Larga Nouă este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Larga Nouă și Larga Veche. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1140 de oameni. Satul Larga Nouă a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.