10 noiembrie 2017, 10:58 Personalități views 66659
Mihail Zadornov a decedat în această dimineață
10 noiembrie 2017, 10:58 Personalități views 66659

Mihail Zadornov a decedat în această dimineață

Cunoscutul umorist rus, Mihail Zadornov a decedat în această dimineață după o lungă suferință, anunță publicația rusă Gazeta.ru. Zadornov avea 69 de ani.

Umoristul rus a fost diagnosticat la sfîrșitul lui 2016 cu o afecțiune oncologică. A urmat un tratament, dar fără mari progrese, iar în vară anunțase că va renunța la lupta cu boala și se va dedica familie.

Zadornov s-a născut într-o familie de intelectuali din Riga, tatăl său fiind un scriitor cunoscut în Letonia. Cariera sa de umorist și-a început-o în anii 80, reușind să devină în scurt timp extrem de popular pentru pamfletele sale dedicate regimului comunist.

Ulterior, a devenit un aprig susținător al conducerii Rusiei, a susținut intervenția militară rusă în Crimeea și estul Ucrainei și a criticat și ironizat Vestul, în special Statele Unite ale Americii. În ciuda viziunilor sale filo-ruse și anti-vest, a refuzat să se mute în Rusia, preferînd să locuiască în Jurmala, localitatea sa de baștină.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

personalitati , moarte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1602 locuitori

Musteaţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Musteaţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1602 oameni. Satul Musteaţa a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.