Mergi spre compartimentul: Muzica
30 august 2016, 11:05 Muzica views 7035
Dj-ul moldovean a fost inclus în cel mai tare clasament muzica
30 august 2016, 11:05 Muzica views 7035

Dj-ul moldovean a fost inclus în cel mai tare clasament muzica

Cel mai cunoscut DJ din Moldova, Andrew Rayel, a fost inclus deja pentru a treia oară în clasamentul DJ MAG, care este unul din cele mai importante topuri mondiale al DJ-ilor. Alături de el, în listă sînt incluși artiști cu renume internațional: Tiesto, ATB, Armin și alții. Andrei a obținut această performanță datorită premiilor numeroase în domeniul muzicii electronice și semnării de contract cu casa de discuri a celebrului Armin van Buuren.

Supranumit „Mozart al timpului prezent", Andrew Rayel este mereu în strînsă legatură cu susținătorii săi și acum ei îi pot fi alături susținîndu-l în voting-ul clasamentului din muzica electronică DJ Mag. Mai multe detalii despre cum poate fi votat DJ-producătorul moldovean pot fi aflate pe pagina clasamentului.

În prezent, Andrew Rayel lucrează la cel de-al doilea album, care va fi lansat la sfîrșitul anului curent. Artistul dezvăluie că urmează să-l lanseze inițial acasă, în Republica Moldova.

„Republica Moldova este țara în care m-am născut, cu care mă simt legat emoțional cel mai strîns, țara pe care o reprezint și la care țin cel mai mult. Mereu mă gîndesc în primul rînd la publicul și fanii de aici. Pentru mine e foarte important ca prima locatie în care îmi voi lansa în exclusivitate al 2-lea album să fie țara mea, Moldova. Acasă avem un public extraordinar, unul din cele mai bune din lume, din acest motiv acord deosenită atenție primei reații la noul album. Sînt mîndru că m-am născut în Moldova și de asta vreau săarăt întregii lumi căși noi avem o însemnătate globală în domeniul muzicii electronice, căși la noi se fac evenimente și lansări de albume la nivel înalt", dezvăluie Andrew Rayel.

Reamintim, la doar 23 de ani ai săi, artistul deja a lansat primul său album pe plan international în anul 2014. Cele mai cunoscute piese ale moldovanului sînt „ One in a million", „Dark warrior", „Zeus" și „How do I know", pe care le-a mixat pe scenă la festivalele Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnaval și altele.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

muzica , rating

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
382 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Orehovca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 382 oameni. Satul Salcia a fost menționat documentar în anul 1880.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.