Mergi spre compartimentul: Muzica
02 decembrie 2016, 11:45 Muzica views 5412
Cînd va avea loc finala Eurovision 2017
02 decembrie 2016, 11:45 Muzica views 5412

Cînd va avea loc finala Eurovision 2017

Semifinalele concursului muzical „Eurovision 2017" de la Kiev vor avea loc pe 9 și 11 mai, iar finala - pe 13 mai.

Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al unui dintre organizatorii concursului, televiziunea publică ucraineană „Перший".

Mulți spectatori ruși s-au arătat nemulțumiți de datele alese pentru desfășurarea concursului, în special data primei semifinale care va avea loc pe 9 mai, ziua când în Federația Rusă se sărbătorește Ziua Victoriei, scrie presa.

Cu toate acestea, decizia cu privire la datele desfășurării concursului a fost deja luată. De asemenea, au fost făcute publice numele producătorilor executivi ai evenimentului. Este vorba de conducătorii Companiei Naționale de Televiziune din Ucraina: Alexandr Harebin și Victoria Romanova.

Reamintim că unul dintre organizatorii concursului muzical „Eurovision", compania naţională de televiziune din Ucraina „Перший", s-a plâns în repetate rânduri pe problemele financiare care împiedică buna organizarea ediției din 2017. Din acest motiv acum o lună a demisionat directorul general al companiei, Zurab Alasania.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , muzica , Finala , 2017

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
647 locuitori

Beriozchi este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Anenii Noi și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 647 locuitori. Satul Beriozchi a fost înființat în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.