Go to section: Music
12 february 2016, 11:45 Music views 5421
Cînd va avea loc finala Eurovision 2017
12 february 2016, 11:45 Music views 5421

Cînd va avea loc finala Eurovision 2017

Semifinalele concursului muzical „Eurovision 2017" de la Kiev vor avea loc pe 9 și 11 mai, iar finala - pe 13 mai.

Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al unui dintre organizatorii concursului, televiziunea publică ucraineană „Перший".

Mulți spectatori ruși s-au arătat nemulțumiți de datele alese pentru desfășurarea concursului, în special data primei semifinale care va avea loc pe 9 mai, ziua când în Federația Rusă se sărbătorește Ziua Victoriei, scrie presa.

Cu toate acestea, decizia cu privire la datele desfășurării concursului a fost deja luată. De asemenea, au fost făcute publice numele producătorilor executivi ai evenimentului. Este vorba de conducătorii Companiei Naționale de Televiziune din Ucraina: Alexandr Harebin și Victoria Romanova.

Reamintim că unul dintre organizatorii concursului muzical „Eurovision", compania naţională de televiziune din Ucraina „Перший", s-a plâns în repetate rânduri pe problemele financiare care împiedică buna organizarea ediției din 2017. Din acest motiv acum o lună a demisionat directorul general al companiei, Zurab Alasania.

Source: agora.md

Keywords:

Eurovision , muzica , Finala , 2017

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1573
Populația:
11128 locuitori

Costeşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Costeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ialoveni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 11128 de oameni. Satul Costești a fost menționat documentar în anul 1573.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.