Mergi spre compartimentul: Muzica
21 decembrie 2016, 10:40 Muzica views 5069
Alex Man a lansat un nou videoclip (Video)
21 decembrie 2016, 10:40 Muzica views 5069

Alex Man a lansat un nou videoclip (Video)

După ce și-a schimbat numele scenic și a lansat piesa „Ele", Alexandru Manciu, alias Alex Man, revine cu o piesă de sărbători. În noul clip al melodiei, Alex împarte "fericire" pe străzile capitalei".

Piesa se numește „Totul va fi bine".

„Primiți fericirea în casă? E o zi în care tare îți dorești să îi strîngi la piept pe cei pe care îi iubești,/ E o zi în care ai putea să brodezi iubirea-n fulgi de nea și s-o lași în prag, sufletului drag. Sărbători fericite!", a scris interpretul pe pagina sa oficială, despre noua sa piesă.

Producătoarea lui Alex, Alla Donțu, a menționat la rîndul său că este „O piesă plină de atmosfera magiei de sărbători!". Mai mult, Alla Donțu a adăugat că în cadrul filmărilor s-au cheltuit 700 de lei pentru portocale, pe care Alex le-a personalizat și le-a împărțit trecătorilor din Chișinău. „Frig, dar zîmbete în schimb", a consemnat producătoarea lui Alex.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

videoclip , muzica , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1397 locuitori

Catranîc este un sat şi comună din raionul Făleşti. Catranîc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 36 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1397 de oameni. Satul Catranîc a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.