Mergi spre compartimentul: Muzica
26 februarie 2017, 11:45 Muzica views 7949
Sunstroke Project va reprezenta R. Moldova la Eurovision 2017 (Video)
26 februarie 2017, 11:45 Muzica views 7949

Sunstroke Project va reprezenta R. Moldova la Eurovision 2017 (Video)

Sunstroke Project va reprezenta țara noastră la concursul Eurovision de la Kiev. Piesa "Hey Mamma" a acumulat 10 puncte din partea juriului și 12 din partea publicului.

Pentru prima dată la o ediție națională, rezultatele finale au adus egalitate între băieții de la Sunstroke Project și Ethno Republic și Surorile Osoianu, ambele echipe acumulând câte 22 de puncte.

Totuși, câștigătorii au fost aleși cei de la Sunstroke Project, prezentatorii făcând referire la un punct din regulamentul concursului în care se specifică că în cazuri de punctaj egal, învingătoare este piesa care a obținut cele mai multe puncte de 12 din partea juriului.

În finala selecției naționale, s-au calificat opt artiști şi trupe, patru aleși de juriu, iar patru de către telespectatori.Bătălia s-a dat între SunStroke Project, Diana Brescan, Aurel Chirtoacă, Samir Loghin, Valeria Pașa, Ethno Republic și Surorile Osoianu, Marks și Ștefăneț, dar și Vozniuc și Vio Grecu.

Învingătorul va urca pe scena de la Kiev în prima semifinală, care va avea loc în data de 9 mai.

Pentru un loc în finală, reprezentatul nostru se va duela cu interpreți din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Australia, dar și alte țări.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
72 locuitori

Bosca este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dubăsari și la 69 km de Chișinău. Populaţia satului Bosca alcătuia 72 de oameni în anul 2012. Satul Bosca a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.